Outplacement Werknemer
Organisaties veranderen en jij verandert. Het kan daarom vóórkomen dat jij niet meer op je plek zit bij je huidige werkgever. Dan kun je samen in goed overleg besluiten je te gaan richten op ander werk. Een outplacementtraject helpt je daarbij op weg. Tijdens dit traject brengen we je drijfveren, talenten, competenties en voorkeuren in beeld. Op deze manier gaan we samen op zoek naar nieuwe energie. Natuurlijk helpen we je ook bij het vinden van een nieuwe passende duurzame baan. Zodat jij terechtkomt op de plek die het beste bij jou past.

Outplacement Werkgever
Met outplacement bij VLMaatwerk ben je ervan verzekerd dat jouw werknemer op zorgvuldige wijze begeleid wordt naar een andere baan. Wanneer de werkgever en de werknemer in goede harmonie uit elkaar gaan – in plaats van de gebruikelijke ontslagprocedure – kan outplacement bovendien een positief effect hebben op jouw imago naar buiten. Tegelijkertijd heeft het op de achterblijvende medewerkers een rustgevend effect, hetgeen de sfeer in de organisatie ten goede kan komen.

Een outplacementtraject laat goed  werkgeverschap zien. Werkgever en werknemer besluiten samen te stoppen met het dienstverband. De werkgever biedt de werknemer een traject aan om weer een nieuwe duurzame uitdaging te vinden.

Angely van Deursen
Adviseur VLMaatwerk

© powered by WEBFLAT